people metro timelapse

Voor deze musical waren er twee onderwerpen die de kop opstaken en waar we niet omheen konden.

 Moeder Aarde die zich niet altijd even plezierig voelt en  de mensen die op haar wonen die met het zelfde euvel kampen. Dat ging een gezellig verhaaltje worden leek het, een hoop kommer en kwel en onbegrip. Echt een feest om te schrijven.

Gelukkig maken we dit verhaal zelf en is er in de kleine wereld die we straks met elkaar gaan bevolken ruim plek voor leuke, onverwoestbare personages, die overeind blijven door humor en heel veel mooie muziek.

In de wijk waarin dit verhaal speelt woont Hendrik.
Hendrik is de plaatselijke zakenman, winkeleigenaar en overal tegen.
Hendrik is zo Hollands al het weer, maar zou net zo goed Hamza kunnen heten en nog maar net hier zijn plek hebben gevonden, net zo lastig als Hendrik, alleen niet zo Hollands.

Maya is moeder van Nadir en druk bezig te emanciperen, maar zou net zo goed Mieke kunnen heten en moeder zijn van Niels en misschien is Niels wel Nicolien. Alles kan.

Iedere rol in dit stuk kan worden aangepast aan wie die rol wil spelen.
Wat zorgt voor een hele uitdaging voor ons als makers en voor fijn veel flexibiliteit.
Wij dagen jullie uit om dit met ons mee te maken.

 Wil je op de hoogte blijven of misschien wel meedoen in de musical, achter de schermen of in de organisatie? Meld je dan aan met een korte email.

 Stuur een email naar onze secretaris ( secretaris@nietremmen.nl) met je naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en wat je graag wilt doen en wij nemen contact met je op. Hartstikke leuk.

header hutspot no text