irma overweg

Irma Overweg

Tekstschrijver voor theater, maar ook proza en poëzie. Zij is vooral bekend als schrijver en regisseur van hele succesvolle voorstellingen van theaterkoor Ericarré, maar publiceert haar verhalen ook in een binnenkort uit te geven boek. Begonnen met het schrijven van korte verhalen en columns, heeft nu het maken van musical- en toneelteksten de overhand. De mogelijkheid om samen met anderen een show neer te zetten en zowel deelnemer als toeschouwer een mooie tijd te bezorgen en als het even kan iets mee te geven om over na te denken laat ze niet lopen. Haar verhalen kenmerken zich door de gelaagdheid. Er zit altijd een serieuze ondertoon in van belangrijke onderwerpen, maar wordt zodanig aangekleed met humor dat het niet zwaar wordt.

Sebastiaan Tiehuis

Componist, schrijft en produceert in allerlei stijlen en genres, zoals pop, romantiek, klassiek en dance. Hij schrijft al muziek sinds zijn tiende. Eerst klassiek voor piano, maar later ook modern voor piano, zang en andere instrumenten. Ook produceert hij muziek voor een sportschool voor begeleiding bij sportlessen. Zijn muziek kenmerkt zich door duidelijk herkenbare harmonieën en melodische klanken. Sebastiaan heeft meerdere cursussen gedaan, zoals piano- en compositielessen, harmonieleer, etc.

jan smale

Jan Smale

Koordirigent en arrangeur, zoekt altijd naar nieuwe wegen om mensen (deelnemer èn publiek) te raken met mooie activiteiten. Als voorzitter van Ericarré heeft hij het initiatief genomen om voorstellingen te maken met niet alleen traditionele koorzang, maar dit samen met mooi acteerwerk uit te bouwen naar aansprekend theater. Als koordirigent was/is hij betrokken bij theatervoorstellingen van gemengd koor Advendo in Hooghalen, overdagkoren in Drenthe, zangworkshops voor kinderen op AZC Oranje, het Zomerkoor in Nieuw-Amsterdam en de Zing-inn mit Drèentse liedties in Westerbork. Kijk op www.zingenmetjan.nl voor meer info.

Wil je op de hoogte blijven of misschien wel meedoen in de musical, achter de schermen of in de organisatie? Meld je dan aan met een korte email

Stuur een email naar onze secretaris ( secretaris@nietremmen.nl) met je naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en wat je graag wilt doen en wij nemen contact met je op. Hartstikke leuk.

header hutspot no text